Au început lucrările de modernizare a locului de joacă situat în Parcul Central din Călărași

Au demarat lucrările de modernizare a locului de joacă situat în Parcul Central. FOTO Primăria Călărași

Primăria Municipiului Călărași a lansat un program de reabilitare și modernizare a locurilor de joacă pentru copiii din oraș. Astfel, de câteva zile au început lucrările de amenajare și modernizare a spațiului situat în Parcul Central (lângă Queen) care va beneficia de echipamente noi cu tematică marină (leagăne, cățărătoare din plasă, tunel transparent, figurine pe arc reprezentând animale marine) având un design atractiv, în culori vesele, precum și de tartan turnat multicolor, destinat siguranței celor mici.

„Așa cum am declarat, în câteva rânduri, modernizarea locurilor de joacă pentru cei mici reprezintă o preocupare majoră pentru mine și echipa mea. Am început cu Parcul Central, iar până la finele anului mai avem în vedere modernizarea altor trei locuri de joacă din parcurile Florilor, Big 1 și Big 2. În limita posibilităților, vechile echipamente de joacă vor fi recondiționate și ulterior utilizate în alte locații din municipiu. Suntem alături de copii dar și de părinții lor. Această investiție va fi susținută integral cu fonduri de la bugetul local. Nu ne oprim aici, investițiile din această sferă care creează un mediu optim pentru stimularea imaginației, sociabilității și dezvoltării fizice a copiilor vor continua și anul viitor”, a declarat primarul Marius Dulce.

Valoarea totală a investiției, ce se va realiza pe o suprafață totală de 435 de metri pătrați, este de 373.740,18 lei (TVA inclus), lucrările de execuție urmând a fi finalizate până la 31 decembrie. Potrivit prevederilor contractuale, perioada garanției de bună execuție este de 36 de luni de la data efectuării recepției la terminarea lucrărilor. Dotările beneficiază de garanție, suport tehnic și service gratuit pe o perioadă de 24 de luni de la data finalizării montajului acestora.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*