ITM Călărași a amendat patru angajatori din domeniul panificației cu 5.000 de lei

Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Călărași. FOTO Adrian Boioglu
Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Călărași. FOTO Adrian Boioglu

ITM Călărași a anunțat că a amendat patru angajatori din domeniul panificației, valoarea sancțiunilor este de 5.000 de lei.

ITM Călărași a transmis că în data de 26.11.2021 s-a încheiat Campania în domeniul panificaţiei.

Au fost verificate 38 de angajatori, patru au fost sancţionaţi şi s-au aplicat amenzi în valoare de 5000 de lei.

În urma acestor verificări au fost dispuse 47 de măsuri cu termene precise de rezolvare.

În continuare pe toata perioada sărbătorilor de iarnă , ITM Călăraşi în colaborare cu alte instituţii competente, vor desfăşura  acţiuni de control tuturor persoanelor fizice şi juridice, cu privire la respectarea prevederilor legale referitoare la deţinerea, transportul, manipularea, depozitarea şi comercializarea articolelor pirotehnice.

În acest sens ITM a organizat şedinţe de informare şi instruire cu toţi deţinătorii de astfel de articole, în vederea evitării unor evenimente grave.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*