Bărbat din Dragalina, Călărași, prins la volan în timp ce gonea cu 155 km/h. El avea și permisul de conducere suspendat

Un bărbat din Dragalina s-a ales cu dosar de cercetare penală după ce a fost prins de poliţişti în timp ce, aflat la volan deși avea permisul de conducere suspendat, gonea cu 155 km/h.

Potrivit IPJ Călărași, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat duminică, 21 martie, pe DN 21, în afara localității Dragalina, un autoturism marca BMW ce se deplasa cu o viteză de 155 km/h.

La volanul vehiculului a fost identificat un bărbat în vârstă de 59 de ani, din comuna Dragalina, județul Călărași.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul are permisul de conducere reținut fără drept de circulație.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având exercitarea dreptului de a conduce suspendată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*