Bărbat din Jegălia, depistat când conducea o mașină sub influența substanțelor interzise

Mașină de Poliție

Un bărbat din Jegălia a fost depistat când conducea o mașină sub influența substanțelor interzise.

Potrivit IPJ Călărași, la data de 22 ianuarie, ora 16:50,  polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Călărași au oprit pentru control, în municipiul Călărași, un autoturism condus de un bărbat, de 36 de ani, din comuna Jegălia.

“Acesta a fost testat cu aparatul din dotare, iar în urma testării au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a sustanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise” – IPJ Călărași.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*