Bărbat din Modelu filmat în timp ce întreținea raporturi sexuale cu o oaie. Polițiștii au deschis dosar penal după ce filmarea a ajuns pe Facebook

Mașină de Poliție

Polițiștii din comuna Modelu s-au sesizat din oficiu după apariția pe Facebook a unei filmări în care un bărbat este surprins întreținând raporturi sexuale cu o oaie.

Potrivit IPJ Călărași, agenți din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Modelu s-au sesizat din oficiu, duminică, ca urmare a postării pe rețeaua de socializare Facebook a unui videoclip în care apare un bărbat în timp ce ar fi întreținut un raport sexual cu o ovină.

În urma verificărilor efectuate, persoana în cauză a fost identificată, iar pe numele acesteia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „rănirea sau schingiuirea animalelor”. De asemenea, a fost informată Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Animalelor.

Totodată, cercetările continuă în cauză pentru identificarea persoanelor aflate la fața locului și a utilizatorului contului de Facebook care ar fi postat videoclipul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*