Bărbat din Modelu filmat în timp ce întreținea raporturi sexuale cu o oaie. Polițiștii au deschis dosar penal după ce filmarea a ajuns pe Facebook

Mașină de Poliție din Călărași. FOTO Adrian Boioglu
Cercetat de polițiști pentru conducerea unui vehicul fără permis și furt în scop de folosință

Polițiștii din comuna Modelu s-au sesizat din oficiu după apariția pe Facebook a unei filmări în care un bărbat este surprins întreținând raporturi sexuale cu o oaie.

Potrivit IPJ Călărași, agenți din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Modelu s-au sesizat din oficiu, duminică, ca urmare a postării pe rețeaua de socializare Facebook a unui videoclip în care apare un bărbat în timp ce ar fi întreținut un raport sexual cu o ovină.

În urma verificărilor efectuate, persoana în cauză a fost identificată, iar pe numele acesteia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „rănirea sau schingiuirea animalelor”. De asemenea, a fost informată Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Animalelor.

Totodată, cercetările continuă în cauză pentru identificarea persoanelor aflate la fața locului și a utilizatorului contului de Facebook care ar fi postat videoclipul.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*