Bărbat din Modelu filmat în timp ce întreținea raporturi sexuale cu o oaie. Polițiștii au deschis dosar penal după ce filmarea a ajuns pe Facebook

Mașină de Poliție din Călărași. FOTO Adrian Boioglu
Patru bărbați din Dor Mărunt, puși sub control judiciar după ce au jefuit un bătrân de suma de 43.000 de lei. FOTO Adrian Boioglu

Polițiștii din comuna Modelu s-au sesizat din oficiu după apariția pe Facebook a unei filmări în care un bărbat este surprins întreținând raporturi sexuale cu o oaie.

Potrivit IPJ Călărași, agenți din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Modelu s-au sesizat din oficiu, duminică, ca urmare a postării pe rețeaua de socializare Facebook a unui videoclip în care apare un bărbat în timp ce ar fi întreținut un raport sexual cu o ovină.

În urma verificărilor efectuate, persoana în cauză a fost identificată, iar pe numele acesteia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „rănirea sau schingiuirea animalelor”. De asemenea, a fost informată Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Animalelor.

Totodată, cercetările continuă în cauză pentru identificarea persoanelor aflate la fața locului și a utilizatorului contului de Facebook care ar fi postat videoclipul.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*