Bărbat reținut de polițiștii călărășeni după ce a furat bunuri de aproape 90.000 de lei dintr-un șantier

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au identificat și reținut un bărbat bănuit de furt calificat, după ce ar fi sustras mai multe bunuri dintr-un șantier.

Potrivit IPJ Călărași, la data de 18 februarie, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Gălbinași au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 46 de ani, din municipiul București, reprezentant al unei societăți comerciale de pe raza comunei Fundeni, județul Călărași, cu privire la faptul că din organizarea de șantier ce aparține societății au fost sustrase mai multe role de membrană polimerică din fibră.

„În fapt, persoane necunoscute au pătruns în organizarea de șantier a societății, iar prin escaladarea gardului împrejmuitor au sustras 89 de role de membrană polimerică din fibră, cauzând un prejudiciu în valoare de 87.042 de lei”, au precizat reprezentanţii IPJ Călărași.

Ulterior, la data de 24 februarie, polițiști din orașul Budești și ai Secției 5 Poliție Rurală Gălbinași, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov și cu suportul tehnic din partea Serviciului Operațiuni Speciale Călărași, au efectuat două percheziții domiciliare pe raza municipiului Brașov, ocazie cu care la locuința unui bărbat în vârstă de 46 de ani, au fost găsite o parte din bunurile sustrase, care au fost ridicate și predate persoanei vătămate.

Cel în cauză a fost reținut pentru o perioada de 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Bărbatul urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Oltenița cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*