Bărbat reținut pentru agresiune sexuală. El este acuzat că a atins în scop sexual două fete, de 14 ani și 17 ani, în timpul orelor de meditație

Un bărbat a fost reținut pentru agresiune sexuală, el fiind acuzat că a atins în scop sexual două fete, de 14 ani și 17 ani, în timpul orelor de meditație.

Potrivit IPJ Călărași, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Lehliu Gară, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, de 52 de ani, bănuit de agresiune sexuală.

“Din cercetări a reieșit că, în luna martie a anului 2023 și în luna februarie a.c., în timpul orelor de meditație pe care le oferea la domiciliu, bărbatul ar fi atins în scop sexual două tinere, de 14 și 17 ani.

La data de 13 februarie a.c., polițiștii au efectuat o percheziție la domiciliul bărbatului, fiind ridicate mai multe bunuri de interes cauzei, precum și 4 telefoane, 2 laptopuri, 2 camere video, 2 tablete și o cameră de supraveghere.

Față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 14 februarie, să fie prezentat magistraților, cu propunere de arestare preventivă” – IPJ Călărași.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activități infracționale a acestuia.

La activitați au participat și polițiștii Serviciului Criminalistic, precum și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*