Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, este așteptat să viziteze vineri Spitalul Județean de Urgență Călărași

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila. FOTO Facebook

Ministrul Sănătății, prof. univ. dr. Alexandru Rafila, este așteptat vineri, 19 februarie, într-o vizită în Călărași, urmând să aibă întâlniri atât cu autoritățile locale și județene, cât și cu cele sanitare.

Astfel, de la ora 10.00 se va afla la Consiliul Județean Călărași, pentru ca de la ora 11.00 să viziteze Spitalul Județean de Urgență “Dr. Pompei Samarian” din municipiul Călărași.

Unitatea medicală are 571 de paturi pentru spitalizare continuă și aici sunt tratați pacienți care au urgențe traumatice, chirurgicale și cardiovasculare din tot județul. De asemenea, există și un sector pentru pacienții COVID-19.

Ministrul Sănătății va discuta cu autoritățile locale, managerii spitalelor din județ și cu reprezentanții Direcției de Sănătate Publică despre starea sănătății publice în județul Călărași.

Ulterior, în jurul orei 12.10, Alexandru Rafila va susține o conferință de presă în curtea Spitalului Județean. Declarațiile vor fi transmise LIVE pe contul de Facebook al Ministerului Sănătății.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*