Bărbat reținut pentru violență în familie și distrugere, după ce și-a agresat sora și a lovit cu picioarele ușa de la locuința acesteia

Un bărbat a fost reținut pentru violență în familie și distrugere, după ce și-a agresat sora și a lovit cu picioarele ușa de la locuința acesteia.

Potrivit IPJ Călărași, la data de 30 ianuarie, în jurul orei 22:57, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Călărași au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, de 34 de ani, din muncipiul Călărași, cu privire la faptul că are un conflict cu fratele său, de 37 de ani.

“În urma primelor cercetări, a reieșit faptul că femeia de 34 de ani, aflându-se alături de sora sa, de 33 de ani, a fost contactată telefonic de fratele acestora, stabilind să se întâlnească la domiciliul femeii, de 34 de ani.

În jurul orei 22:50, bărbatul a venit la domiciliul femeii, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice și pe fondul unui conflict mai vechi, a spart un pahar cu intenția de a o lovi pe sora mai mare, provocându-și astfel leziuni la mână.

Din dorința de a aplana conflictul, sora de 33 de ani a intervenit, fiind și aceasta lovită cu pumnii și picioarele în zona corpului.

Ulterior, cele două femei l-au dat afară din locuință pe bărbat, moment în care acesta a lovit cu picioarele ușa de acces a imobilului, provocând distrugeri” – IPJ Călărași.

Polițiștii au întocmit formularul de evaluare a riscului, constatând că există risc pentru viața, integritatea corporală sau libertatea persoanei, însă cele două femei s-au opus emiterii ordinului de protecție provizoriu.

În cauză, a fost întocmit dosar, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și distrugere.

În urma probatoriului administrat, față de bărbat a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*