Bărbatul din Roseți care a vrut să își omoare fosta concubină și pe părinții ei s-a predat

Sediul IPJ Călărași. FOTO Poliția Română
Sediul IPJ Călărași. FOTO Poliția Română

Bărbatul din Roseți care a vrut să își omoare fosta concubină și pe părinții ei, săptămâna trecută, s-a predat.

“În această dimineață, 9 octombrie, bărbatul de 35 de ani, din comuna Roseți, județul Călărași, căutat de polițiști pentru agresiunea comisă la data de 5 octombrie, asupra mai multor persoane, s-a predat.

În prezent, acesta se află în custodia polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași și urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Călărași, pentru stabilirea întregii situații de fapt” – IPJ Călărași.

La data de 5 octombrie, Inspectoratul de Poliție Județean Călărași a fost sesizat de un bărbat, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că fostul concubin al iubitei sale îl amenință cu moartea.

“În fapt, în jurul orei 01:20, un bărbat, de 35 de ani, ar fi pătruns, fără drept, în locuința fostei concubine, ar fi spart geamul unei ferestre și ar fi pătruns în interiorul imobilului, iar cu un obiect tăietor înțepător și-ar fi lovit fosta concubină, pe mama acesteia și pe actualul concubin al femeii.

De asemenea, acesta ar fi aruncat cu benzină pe părinții fostei concubine, provocându-i leziuni la nivelul membrelor superioare tatălui femeii, iar, ulterior, acesta ar fi fugit către extravilanul comunei Roseți, județul Călărași.

Persoanele vătămate au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale, în prezent fiind stabile din punct de vedere medical.

Bărbatul, de 35 de ani, se sustrage căutarilor, iar, în prezent, se efectuează activități pentru depistarea sa.

Căutarile sunt efectuate și cu ajutorul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași, polițiștilor din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Călărași și Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Călărași, precum și a unui elicopter din cadrul Inspectoratului General de Aviație al Ministerului Afacerilor Interne.

Bărbatul căutat se numeşte Radu Costel Dumitru, are 35 de ani şi locuieşte în comuna Roseți, județul Călărași” – IPJ Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*