Bijuterii fără documente legale, confiscate de polițiștii călărășeni

Bijuterii fără documente legale, confiscate de polițiști. FOTO IPJ Călărași

Poliţiştii călărășeni au confiscat aproximativ 400 de grame de bijuterii de aur, în valoare de peste 100.000 de lei, în urma unui control în trafic.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, în cursul zilei de vineri, 26 noiembrie, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier au oprit pentru control un bărbat de 42 de ani, din Călărași, care conducea un autovehicul pe strada Bulevardul Cuza Vodă din municipiu.

În urma controlului, poliţiştii au constatat că acesta transporta bijuterii din aur, motiv pentru care i-au solicitat documentele prevăzute de lege în acest sens. Întrucât nu a putut prezenta documente justificative de proveniență, bărbatul a fost condus la sediul Poliției Municipiului Călărași, cercetările fiind preluate și continuate de către polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice.

Bijuteriile din aur au fost inventariate și cântărite, rezultând cantitatea de 390,82 grame, în valoare de peste 100.000 de lei, care au fost ridicate în vederea stabilirii provenienței.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*