Bilanțul polițiștilor călărășeni pentru ultima săptămână: 116 acțiuni, 642 de intervenții la evenimente și 868 de sancțiuni contravenționale aplicate

Sancțiuni contravenționale de peste 300.000 de lei, aplicate în ultima săptămână de polițiștii călărășeni. FOTO cu rol ilustrativ

Acțiunile polițiștilor călărășeni pentru siguranța comunității din ultima săptămână au avut ca rezultat prinderea în flagrant a șapte persoane, precum și dispunerea a 14 măsuri preventive. În trafic, pentru neregulile rutiere, 48 de conducători auto au rămas fără permis.

Astfel, potrivit IPJ Călărași, în săptămâna 26 iulie – 1 august, peste 800 de polițiști au acționat, la nivelul județului, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice. Au fost organizate 116 acțiuni și s-a intervenit la 642 evenimente, dintre care 638 au fost sesizate prin 112.

Ca urmare a activităților, au fost constatate 96 de infracțiuni, șapte persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 14 măsuri preventive. Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 868 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 312.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 12 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 48 de permise de conducere și retrase 22 de certificate de înmatriculare.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*