Bilanțul polițiștilor călărășeni pentru ultima săptămână: 116 acțiuni, 642 de intervenții la evenimente și 868 de sancțiuni contravenționale aplicate

Acțiunile polițiștilor călărășeni pentru siguranța comunității din ultima săptămână au avut ca rezultat prinderea în flagrant a șapte persoane, precum și dispunerea a 14 măsuri preventive. În trafic, pentru neregulile rutiere, 48 de conducători auto au rămas fără permis.

Astfel, potrivit IPJ Călărași, în săptămâna 26 iulie – 1 august, peste 800 de polițiști au acționat, la nivelul județului, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice. Au fost organizate 116 acțiuni și s-a intervenit la 642 evenimente, dintre care 638 au fost sesizate prin 112.

Ca urmare a activităților, au fost constatate 96 de infracțiuni, șapte persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 14 măsuri preventive. Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 868 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 312.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 12 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 48 de permise de conducere și retrase 22 de certificate de înmatriculare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*