Polițist din Călărași, surprins la volan în stare de ebrietate. Colegii lui i-au întocmit dosar de cercetare penală

Sediul IPJ Călărași. FOTO Poliția Română
Sediul IPJ Călărași. FOTO Poliția Română

Un polițist din Călărași s-a ales cu un dosar de cercetare penală după ce, duminică, a fost surprins la volan în stare de ebrietate.

Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, agent șef adjunct la Biroul de certificate de cazier judiciar din cadrul IPJ Călărași, a fost surprins în trafic, pe strada București din Călărași, în timp ce emana halenă alcoolică. Agentul se afla la volanul autoturismul proprietate personală și a fost dus la UPU Călărași, pentru prelevarea de probe de sânge.

Colegii săi de la Rutieră i-au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”. De asemenea, conducerea IPJ Călărași a dispus cercetarea sa disciplinară.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*