Călărășean aflat sub arest la domiciliu, dat dispărut după ce polițiștii nu l-au găsit acasă. Oamenii legii îl căutau să-i prezinte noile prevederi legale privind arestul la domiciliu

Mașină de Poliție din Călărași. FOTO Adrian Boioglu

Un bărbat din comuna călărășean Fundeni, aflat sub măsura arestului la domiciliu, a fost dat dispărut după ce polițiștii nu l-au găsit acasă. Oamenii legii îl căutau să-i prezinte noile prevederi legale privind arestul la domiciliu.

Potrivit IPJ Călărași, polițiștii s-au deplasat vineri, 21 mai, la domiciliul unui bărbat în vârstă de 25 de ani, din comuna Fundeni, aflat sub măsura preventivă a arestului la domiciliu, pentru a-i aduce la cunoștință acestuia modificările legislative survenite ca urmare a intrării în vigoare a Legii nr. 146/2021. Ei au constatat însă că acesta nu se află în locația impusă prin sentință penală.

„Imediat, bărbatul a fost pus în urmărire națională și au fost desfășurate activități specifice, iar în urma colaborării cu polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, bărbatul a fost depistat pe raza municipiului București”, au precizat reprezentanții IPJ Călărași.

Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 București, care instrumentează dosarul penal în care a fost dispusă măsura preventivă, pentru a dispune în consecință.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*