Călărășean aflat sub arest la domiciliu, dat dispărut după ce polițiștii nu l-au găsit acasă. Oamenii legii îl căutau să-i prezinte noile prevederi legale privind arestul la domiciliu

Mașină de Poliție din Călărași. FOTO Adrian Boioglu

Un bărbat din comuna călărășean Fundeni, aflat sub măsura arestului la domiciliu, a fost dat dispărut după ce polițiștii nu l-au găsit acasă. Oamenii legii îl căutau să-i prezinte noile prevederi legale privind arestul la domiciliu.

Potrivit IPJ Călărași, polițiștii s-au deplasat vineri, 21 mai, la domiciliul unui bărbat în vârstă de 25 de ani, din comuna Fundeni, aflat sub măsura preventivă a arestului la domiciliu, pentru a-i aduce la cunoștință acestuia modificările legislative survenite ca urmare a intrării în vigoare a Legii nr. 146/2021. Ei au constatat însă că acesta nu se află în locația impusă prin sentință penală.

„Imediat, bărbatul a fost pus în urmărire națională și au fost desfășurate activități specifice, iar în urma colaborării cu polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, bărbatul a fost depistat pe raza municipiului București”, au precizat reprezentanții IPJ Călărași.

Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 București, care instrumentează dosarul penal în care a fost dispusă măsura preventivă, pentru a dispune în consecință.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*