Călărășean arestat preventiv pentru că nu a respectat un ordin de protecție

Mașină de Poliție

Polițiștii călărășeni au fost solicitați să intervină, de către un tânăr din comuna Dragoș Vodă, cu după ce mama sa a fost agresată fizic de către soț.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, femeia, în vârstă de 40 de ani, a fost lovită cu pumnul în zona feței de către soțul ei, în vârstă de 45 de ani.

„Cu ocazia deplasării la domiciliul persoanei vătămate, bărbatul a încălcat una dintre obligațiile impuse conform ordinului de protecție provizoriu emis de către Judecătoria Lehliu-Gară, respectiv aceea de a nu se apropria la mai puțin de 5 metri de persoana vătămată”, au precizat reprezentanții IPJ Călărași.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și nerespectarea măsurilor privind ordinul de protecție. Acesta a fost reținut  pentru 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași, ulterior, la data de 30 august, instanța de judecată a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*