Portofel găsit de polițiștii de frontieră călărășeni, returnat proprietarului

Portofel găsit de polițiștii de frontieră călărășeni, returnat proprietarului. FOTO STPF Călărași

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Oltenița au găsit și returnat proprietarului un portofel care conținea acte de identitate și o sumă de bani.

Astfel, potrivit Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Călărași, polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Oltenița, aflați, duminică, în timpul serviciului în zona comunei Spanțov din județul Călărași, au găsit un portofel care conținea acte de identitate și o sumă de bani în lei și în valută. În urma verificărilor efectuate, a fost identificat posesorul portofelului, polițiștii de frontieră înapoindu-l cu celeritate proprietarului.

„Pe această cale, aducem în atenția cetățenilor necesitatea de a preda bunurile găsite echipajelor aflate în misiune sau la sediul instituțiilor publice din cadrul MAI, în caz contrar <<fapta de a nu preda în termen de 10 zile un bun găsit autorităților sau celui care l-a pierdut sau de a dispune de acel bun ca al său se pedepsește cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă>>, conform art. 243 din Noul Cod Penal”, au precizat reprezentanții STPF Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*