Portofel găsit de polițiștii de frontieră călărășeni, returnat proprietarului

Portofel găsit de polițiștii de frontieră călărășeni, returnat proprietarului. FOTO STPF Călărași

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Oltenița au găsit și returnat proprietarului un portofel care conținea acte de identitate și o sumă de bani.

Astfel, potrivit Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Călărași, polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Oltenița, aflați, duminică, în timpul serviciului în zona comunei Spanțov din județul Călărași, au găsit un portofel care conținea acte de identitate și o sumă de bani în lei și în valută. În urma verificărilor efectuate, a fost identificat posesorul portofelului, polițiștii de frontieră înapoindu-l cu celeritate proprietarului.

„Pe această cale, aducem în atenția cetățenilor necesitatea de a preda bunurile găsite echipajelor aflate în misiune sau la sediul instituțiilor publice din cadrul MAI, în caz contrar <<fapta de a nu preda în termen de 10 zile un bun găsit autorităților sau celui care l-a pierdut sau de a dispune de acel bun ca al său se pedepsește cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă>>, conform art. 243 din Noul Cod Penal”, au precizat reprezentanții STPF Călărași.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*