Călărășeni cercetați de polițiști după ce au fost prinși furând de la firma la care erau angajați

Doi călărășeni s-au ales cu dosare de cercetare penală după ce au fost prinși de polițiști furând de la firma la care erau angajați.

Astfel, potrivit IPJ Călărași, la data de 04 ianuarie, în jurul orei 18.30, polițiștii din Fundulea și din cadrul Secției 8 Rurală Tămădău Mare au depistat un bărbat în vârstă de 30 de ani, pe DJ 303, în interiorul localității Sărulești. În urma verificării autoturismului, în portbagaj, a fost găsită o cutie de carton în interiorul căreia se aflau patru recipiente sigilate a câte cinci litri fiecare, ce conțineau fungicid.

Conducătorul auto nu a putut justifica proveniența acestora, fapt pentru care a fost condus la sediul Postului de Poliție Sărulești. În urma audierilor, el a declarat că bunurile le-a sustras împreună cu un tânăr în vârstă de 22 de ani, de la societatea la care sunt angajați, pentru a le valorifica. De asemenea, bărbatul a mai declarat că în perioada noiembrie – decembrie 2021, au sustras nouă cutii de fungicid pe care le-au vândut pentru suma de 6.000 de lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*