Călărășenii vor fi martorii unui spectacol moto unic, însoțit de momente artistice memorabile: „Parada motocicletelor cu ataș”

Parada motocicletelor cu ataș din Călărași atrage sute de participanți din țară și străinătate. FOTO: Pixabay

Într-un efort comun de promovare, restaurare și conservare a vehiculelor istorice, Asociația „Pe Trei Roți” și Primăria Municipiului Călărași sunt bucuroase să anunțe organizarea celei de-a doua ediții a „Paradei motocicletelor cu ataș”. Evenimentul va avea loc în perioada 14 – 15 iulie, aducând în Călărași peste 100 de motocicliști din țară și străinătate.

Pe parcursul celor două zile, municipiul Călărași va vibra de bucurie în fața unui spectacol inedit oferit de acești pasionați ai motocicletelor pe trei roți. Participanții vor defila pe străzile orașului, captivând atenția și admirația trecătorilor.

Dar evenimentul nu se rezumă doar la paradele motocicliștilor. Călărășenii vor avea ocazia să se bucure și de momente artistice minunate. Deschiderea oficială va avea loc vineri, 14 iulie, la Complexul Albatros Pod 4, cu un concert susținut de Mircea Vintilă și Cristi Dumitrașcu.

Momentul principal al evenimentului va fi Parada mijloacelor de transport, care va avea loc sâmbătă, 15 iulie, începând cu ora 11.00. Traseul acestui spectacol motorizat va porni de la Complexul Albatros Pod 4 și va străbate puncte de reper importante din oraș, cum ar fi Volna – Dedeman – Bulevardul Republicii – Școala „Nicolae Titulescu” – Liceul Agricol „Sandu Aldea” – strada București – Siderca – strada București – Bulevardul Cuza Vodă – strada Progresul – Spitalul Județean de Urgență – scena Parcului Dumbrava.

La finalul paradei, participanții vor fi recompensați cu diplome de participare, iar Cristi Dumitrașcu va susține un scurt recital pe scena amplasată în Parcul Dumbrava.

Seria de evenimente se va încheia într-o notă muzicală, cu concerte care se vor desfășura la Complexul Albatros Pod 4. Începând cu ora 20.30, călărășenii vor avea privilegiul de a asista la un concert extraordinar susținut de Dan Iliescu, membru al trupei „Timpuri Noi”, alături de Zoltan Andras și Emil Viciu, membri ai formației „Sarmalele Reci”. After party-ul va fi asigurat de trupa Kompas, care va încânta publicul cu ritmurile sale energice.

Evenimentul „Parada motocicletelor cu ataș” își propune să încurajeze pasiunea pentru vehiculele istorice, să promoveze restaurarea și conservarea lor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*