Călărași devine pentru patru zile Capitala Muzicii Românești de calitate

Călărași devine Capitala Muzicii Românești de calitate pentru patru zile. FOTO: captură video

Călărașiul găzduiește, în perioada 25 – 28 mai, cea de-a XXXIII-a ediție a festivalului-concurs național de interpretare a muzicii ușoare românești „Flori de mai”. Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Călărași și Centrul Județean de Cultură și Creație Călărăși și se desfășoară pe stadionul „Ion Comșa”, terenul 2, un spațiu special amenajat pentru a oferi publicului momente de neuitat și concerte extraordinare.

Pe parcursul celor patru zile, publicul se va bucura de concursuri, recitaluri și gale de premiere, toate concentrate în a aduce în prim-plan frumusețea și bogăția muzicii ușoare românești.

Prima zi a evenimentului, 25 mai, începe cu concursul secțiunii „Floricele de Mai”, urmat de un recital susținut de unul dintre cei mai apreciați artiști ai momentului, Smiley.

A doua zi, pe 26 mai, are loc Gala laureaților secțiunii „Floricele de Mai”, iar publicul se va bucura de un recital impresionant susținut de Catinca Leu, Adriana Gavrilă și Iuliana Beregoi.

În cea de-a treia zi, pe 27 mai, are loc concursul secțiunii „Flori de Mai”, iar seara se încheie într-un mod spectaculos, cu un recital susținut de The Motans.

Festivalul se încheie duminică, 28 mai, cu Gala Laureaților secțiunii „Flori de Mai”, urmată de un recital impresionant susținut de Robert Iosifescu și Loredana.

Festivalul „Flori de mai” din Călărași reprezintă o oportunitate unică de a descoperi și aprecia talentul muzical românesc.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*