Ziua Internațională a Copilului, sărbătorită alături de pompierii călărășeni

Ziua Internațională a Copilului, sărbătorită alături de pompierii călărășeni. FOTO ISU Călărași

Pompierii militari călărășeni vor fi alături de cei mici de ziua lor și le promit multe surprize în Parcul Dumbrava din municipiul Călărași și în zona Casei de Cultură și a Parcului Mare din municipiul Oltenița.

Pe 1 iunie, de ziua copiilor, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Barbu Știrbei al județului Călărași își vor prezenta unele dintre cele mai noi autospeciale și echipamente de intervenție din dotare. Activitatea pompierilor militari dedicată exclusiv, de această dată, copiilor din Călărași și Oltenița, se va desfășura în intervalul orar 10.00 – 13.00.

Copiii vor avea ocazia să asculte explicațiile pompierilor în ceea ce privește activitatea de zi cu zi a salvatorilor și pregătirea pentru intervenție, vor putea să facă multe fotografii și clipuri video cu pompierii militari și cu autospecialele lor, vor putea folosi pistoalele de înaltă presiune și vor avea parte, desigur și de multe alte surprize.

„Pompierii militari au răspuns pozitiv solicitărilor venite din partea Primăriei Municipiului Călărași și a Primăriei Oltenița, și promit copiilor o zi de neuitat. Alături de pompieri la această acțiune vor fi și colegii noștri de la celelalte structuri al Ministerului Afacerilor Interne, cât și alte instituții și organizații locale, dornice să aducă bucurie celor mai mici cetățeni”, spune purtătorul de cuvânt al ISU „Barbu Știrbei” al județului Călărași, plt. adj. șef Ștefan-Ovidiu Tătăranu.

De reținut și faptul că toate subunitățile ISU Călărași vor desfășura activități de prezentare a tehnicii de intervenție și își vor deschide porțile pentru cei mici în data de 1 iunie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*