Călărașiul găzduiește Campionatele Naționale Individuale Juniori 4 (U15) și U17 (proba parter), la lupte libere, lupte feminine și lupte greco – romane

Campionatele Naționale Individuale Juniori 4 (U15) și U17 (proba parter), la lupte libere, lupte feminine și lupte greco – romane. FOTO Primăria Călărași

Peste 500 de sportivi (băieți și fete) din întreaga țară și-au dat întâlnire la Călărași care găzduiește, în premieră, în aceste zile (12 – 15 octombrie), în Sala Polivalentă Ion C. Neagu, Campionatele Naționale Individuale Juniori 4 (U15) și U17 (proba parter), la lupte libere, lupte feminine și lupte greco – romane.

Ambele competiții se desfășoară sub egida Federației Române de Lupte, reprezentată de Alin Grigore, secretarul FRL, în parteneriat cu ACS „Micul Luptător” din Călărași și Primăria Municipiului Călărași.

Luptătorii cadeți care s-au aliniat la start și-au testat, în premieră, lupta la sol prin procedeele tehnice din parter. Iar cei mai buni vor cuceri și medaliile de campioni ai României.

În Sala Polivalentă a fost prezent și primarul Marius Dulce care le-a conferit, în numele călărășenilor iubitori de sport, câte o Diplomă de Excelență lui Răzvan Pârcălabu, președinte al FRL, Alin Grigore, secretar al FRL și Gheorghe Nane, antrenor ACS Micul Luptător, cel care a făcut posibilă organizarea la Călărași a acestui mare eveniment și nu numai.

Invitat de marcă este cel mai titrat luptător român al tuturor timpurilor, Ștefan Rusu (67 de ani), laureat cu aur la Olimpiada de la Moscova 1980, cu argint la Montreal 1976 și cu bronz la Los Angeles 1984, dublu campion mondial (Mexico City 1978 și Katowice 1982) și cvadruplu campion european (Sofia 1978, București 1979, Prievidza 1980, Goteborg 1981 și Leipzig 1985).

În perioada 6 – 8 octombrie, tot în Sala Polivalentă, au avut loc Concursul Național Individual Juniori mici & Concurs Național Individual Micul Luptător (lupte libere, lupte feminine și lupte greco romane).

Iubitorii acestui sport vor putea urmări, tot la Călărași, în Sala Polivalentă Ion C. Neagu, în perioada 26 – 29 octombrie, alte două competiții care suscită un interes major: C.N.I. Juniori 4 (proba parter) & C.N.I. U15 (proba parter) (lupte libere, lupte feminine, lupte greco – romane).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*