Atenție șoferi: accident pe autostrada A2! Autotren încărcat cu porci, răsturnat în apropiere de Drajna

Autotren încărcat cu porci, răsturnat pe autostrada A2. FOTO DRDP Constanța

Un accident rutier a avut loc în dimineața zilei de luni, 26 iulie, pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers spre Constanța. Traficul se desfășoară în aceste momente dirijat de poliție.

Potrivit Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța, incidentul a avut loc la nod rutier Drajna, pe breteaua de urcare pe autostrada A2, unde un autotren încărcat cu porci s-a răsturnat.

La fața locului este un alt autotren pentru a încărca animalele.

Circulația în zonă se desfășoară cu dificultate, alternativ, dirijat de politie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*