Campanie de plantare arbori și arbuști ornamentali, demarată de Primăria Călărași

Campanie de plantare arbori și arbuști ornamentali. FOTO Primăria Călărași

Primăria Municipiului Călărași anunță debutul unei campanii de plantare de puieți de arbori și arbuști ornamentali, pe raza municipiului, coordonată de viceprimarul, Liviu Coman.

„Astăzi am demarat campania de plantare puieți arbori si arbuști ornamentali. În acest sezon vom planta peste 330 de puieți din speciile Mesteacăn, Platan, Tei argintiu, Frasin, Stejar, Paltin argintiu, Paltin de câmp, Ginkgo biloba Thuya și Ienupăr argintiu”, a anunțat viceprimarul Liviu Coman.

El susține că se urmărește în principal înlocuirea arborilor uscați care au fost eliminați din parcurile Central, Prefectură, Dumbrava, Dendrologic, Zoo, zona Tribunal, Spital, str. Prel București, tronsonul cuprins între Cuza Vodă și Victoriei. De asemenea, pe scuarul de pe strada Eroilor, la intrarea în oraș dinspre Chiciu până la Finanțe, se vor planta puieți de Thuya și Ienupăr argintiu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*