Cartea pe roți ajunge la Călărași. Amatorii de lectură sunt invitați în fața Bibliotecii “Alexandru Odobescu”

"Cartea pe roți" vine la Călărași. FOTO Facebook
"Cartea pe roți" vine la Călărași. FOTO Facebook

“Cartea pe roți” ajunge, vineri, 30 octombrie, la Călărași, în fața Bibliotecii Județene ”Alexandru Odobescu” (strada 1 Decembrie 1918, nr.1). Sosirea în oraș se leagă de împlinirea unui an de când biblioteca funcționează într-un nou sediu.

“Vă așteptăm, așadar, între orele 10:00 – 18:00 cu o ofertă extinsă de carte pentru toate vârstele, o ofertă specială, dar și cărți cu autograf!

„Cartea pe roți“ este o autorulotă încăpătoare, care are pe rafturi o selecție de câteva mii de titluri de la cele mai importante edituri. Poate fi regăsită aici experiența care devine reflex și răsfăț într-o librărie cu care ne-am obișnuit. Așteptăm cu bucurie întâlnirea cu toți cititorii interesați de cele mai noi apariții editoriale,cărți pentru copii și nu numai.”, au transmis organizatorii. 

O așezare logică a cărților, care ne ajută să ne orientăm imediat spre zona de noutăți, spre romanele premiate recent, cărțile pentru copii și cele de science fiction, istorie, filozofie, spiritualitate sau știință.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*