Câștigătorii unui concurs pe teme de securitate și sănătate în muncă, premiați de ITM Călărași

Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Călărași. FOTO Adrian Boioglu
Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Călărași. FOTO Adrian Boioglu

Inspectoratul Teritorial de Muncă Călărași a premiat joi, 02 iunie, echipele câștigătoare la nivel județean ale concursului „Știu și aplic – Securitatea și sănătatea în muncă se dobândește de pe băncile școlii”.

Potrivit ITM Călărași, obiectivul principal al concursului l-a constituit încurajarea și atragerea elevilor în activități de studiere a disciplinei numită „Securitate și sănătate în muncă”, de promovare a securității și sănătății în muncă și pentru formarea unei culturi de prevenire în rândul tinerilor din licee și școli profesionale.

„Introducerea disciplinei „Securitate și Sănătate în Muncă” în învățământul preuniversitar constituie o componentă cheie în dezvoltarea culturii de prevenire a riscurilor, prin învățarea de către tineri a modului de a lucra în condiții de securitate și sănătate”, au transmis reprezentanții instituției.

Premiera echipelor câștigătoare a fost efectuată de inspectorul șef al ITM Călărași, Nicolae Dumitru, care a transmis felicitări elevilor, profesorilor îndrumători și părinților și a menționat faptul că prin organizarea acestui concurs de peste nouă ani se urmărește ca tinerii din liceele și școlile profesionale călărășene să-și formeze o cultură în domeniul securității și sănătății în muncă, să conștientizeze însemnătatea respectării securității și sănătății în muncă în mediul de muncă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*