Tânăr depistat în Oltenița cu o asigurare RCA falsă

Un tânăr a fost depistat de polițiștii din Călărași, în Oltenița, având asupra sa o asigurare RCA falsă.

Potrivit IPJ Călărași, la data de 1 noiembrie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Oltenița și un polițist local au oprit pentru control în municipiul Oltenița, județul Călărași, un autoturism condus de un tânăr, de 27 de ani, din comuna Spanțov, județul Călărași.

În urma controlului efectuat, polițiștii au stabilit că asigurarea RCA este falsă.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional, totodată, au fost reținute certificatul de înmatriculare și numerele autoturismului.

În cauză, s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*