Certificatul de cazier judiciar poate fi obținut și pe perioada Sărbătorilor Pascale 2023

Sediul IPJ Călărași. FOTO Poliția Română
Sediul IPJ Călărași. FOTO Poliția Română

Pentru a veni în sprijinul cetățenilor, IPJ Călărași a anunțat că serviciul de eliberare a certificatelor de cazier judiciar va fi asigurat și în zilele de 14.04.2023 (Vinerea Mare) și 17.04.2023 (a doua zi de Paște).

În perioada Sărbătorilor Pascale, ghișeul de eliberare a certificatelor de cazier judiciar de la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, cu sediul în municipiul Călărași, Bulevardul Republicii, nr. 44, județul Călărași, va fi deschis în ziua de 14.04.2023 și în ziua de 17.04.2023, în intervalul orar 10.00 – 12.00.

Totodată, la ghișeul de relații cu publicul al Serviciului Rutier, cu sediul pe strada Prelungirea Sloboziei, nr. 43, municipiul Călărași, județul Călărași, programul va fi deschis, în aceste zile, în intervalul 08:00-10:00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*