Cinci răniți după ce o ambarcațiune aflată în derivă pe Dunăre a lovit o barjă ancorată

Cinci răniți după ce o ambarcațiune aflată în derivă pe Dunăre a lovit o barjă ancorată. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii Serviciului Județean Transporturi Călărași au fost sesizați în dimineața zilei de duminică, 20 august, în jurul orei 05.30, cu privire la un incident grav petrecut pe fluviul Dunărea, în apropierea localității Chiciu.

Astfel, potrivit polițiștilor de la Transporturi, o ambarcațiune care transporta cinci persoane se afla în derivă pe fluviu și a intrat în coliziune cu o barjă ancorată pe mal. Primele informații adunate de la locul incidentului dezvăluie că impactul a avut consecințe serioase, rezultând atât vătămarea corporală a celor cinci persoane aflate pe ambarcațiune, cât și avarierea celor două nave implicate. Echipa operativă trimisă la fața locului a acordat primul ajutor celor cinci victime și le-a asigurat transportul către unități medicale pentru îngrijiri suplimentare.

Conducătorul ambarcațiunii a fost supus testelor pentru depistarea alcoolului și drogurilor. Rezultatele indică o concentrație de 0,16 mg/l alcool în aerul expirat, însă testul pentru droguri a avut rezultat negativ.

În urma incidentului, poliția a deschis un dosar penal în care este investigată săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Autoritățile continuă cercetările pentru a clarifica circumstanțele exacte ale coliziunii și pentru a stabili responsabilitățile în acest caz.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*