CLnews TV: Alin Bogdan Drăgulin, candidat PNL Călărași pentru demnitatea publică de deputat: “Cred în noua echipa liberală, cred în revenirea județului nostru la liberalism”

Alin Bogdan Drăgulin, candidat PNL Călărași. FOTO Paul Alexe

Filiala Călărași a Partidului Național Liberal și-a stabilit listele de candidați pentru Parlamentul României, acolo unde speră să trimită o echipă tânără și capabilă să reprezinte cât mai bine interesele județului Călărași și ale locuitorilor săi.

Desemnat pe poziția a doua pe lista pentru Camera Deputaților, Alin Bogdan Drăgulin, secretar de stat, vicepreședintele Agenției Naționale pentru Arii Naturale Protejate, a fost invitatul jurnalistului Paul Alexe, la CLnews TV.

Alin Bogdan Drăgulin se descrie ca fiind pro-european, liberal, inginer, unionist, susținător al economiei circulare” și, în cadrul discuției, a radiografiat situația actuală de pe plan local, rezultată în urma alegerilor din 27 septembrie. În opinia sa, alianța locală PNL-USR are toate argumentele de a contribui la dezvoltarea județului prin sprijinirea proiectelor de infrastructură, dar și prin rolul de supraveghere a activității pe care majoritatea social-democrată o va avea la conducerea județului.

În ceea ce privește alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020, liberalul călărășean mizează pe un scor electoral substanțial în favoarea candidaților PNL, astfel încât echipa liberarilor călărășeni să fie una cât mai consistentă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*