CLnews TV: Daniel Florea, noul coordonator AUR Călărași, este pregătit să câștige alegerile locale cu peste 30% din voturi

Daniel Florea. FOTO Adrian Boioglu

Daniel Florea, noul coordonator al AUR Călărași, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la CLnews TV.

Cu acest prilej, Daniel Florea a discutat despre noua sa postura, de coordonator al organizației județene AUR Călărași, despre lucrurile lăsate de fosta conducere și cum vede această organizație în contextul alegerilor din acest an.

Daniel Florea consideră că organizația de la Călărași poate obține peste 30% din voturi la alegerile din 2024, a prezentat câteva argumente pentru care oamenii pot vota AUR și cum vrea să aducă oameni noi pe listele de candidați ale AUR Călărași.

De asemenea, Daniel Florea a mai anunțat că nu dorește să candideze nici pentru președinția Consiliului Județean Călărași, nici pentru Primăria Călărași.


De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*