Județul Călărași se află, până sâmbătă seară, sub o noua avertizare meteo Cod Portocaliu

Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă atenționare Cod Portocaliu, valabilă până sâmbătă, 19 iunie, ora 23.00 și în județul Ialomița, ce prevede ploi abundente.

Astfel, în județele Bacău, Galați, Vrancea, Brăila, Ialomița, Călărași, Buzău, Prahova și în zona de munte a județelor Dâmbovița, Argeș, Brașov și Covasna va ploua abundent și se vor acumula cantități de apă de 40 – 50l/mp și izolat 60 – 80 l/mp. Ploi abundente vor fi pe spații mici și în celelalte județe din Muntenia și Moldova.

Vremea se va menține în general instabilă până la începutul săptămânii viitoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*