CLnews TV: Primarul Marius Dulce, despre proiectele pentru dezvoltarea municipiului Călărași

Primarul Marius Dulce. FOTO Adrian Boioglu

Primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la CLnews TV.

Cu acest prilej, edilul s-a referit la bugetul municipiului, precizând că niciodată nu sunt bani suficienți pentru investițiile în derulare și a prezentat o situație cu care se confruntă și anume creșterea costurilor la gaz, energie electrică și materiale de construcții, iar toate acestea generează costuri suplimentare.

De asemenea, Marius Dulce a explicat că a fost nevoit să suplimenteze împrumutul contractat anul trecut din cauza creșterii prețurilor și a lucrărilor complementare descoperite în teren.

Primarul din Călărași s-a referit și la mai multe proiecte pe care le are în vedere, printre care Promenada de pe Dunăre, realizarea de piste de biciclete, de stații de încărcare pentru autoturisme electrice, dar și achiziționarea de autobuze hibrid.

Totodată, pe fonduri europene, el dorește realizarea de școli, blocuri de locuințe pentru dezvoltarea municipiului Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*