CLnews TV: Primarul Marius Dulce explică stadiul lucrărilor la strada București

Marius Dulce, primarul din Călărași. FOTO Adrian Boioglu

Primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la CLnews TV.

Cu acest prilej, edilul a vorbit despre stadiul lucrările efectuate pe strada București și dacă își face treaba constructorul. Marius Dulce a menționat că va exista un tronson între strada Panduri și strada Belșugului unde vor fi montate pavele și că la finalul lucrărilor vor exista benzi pentru transport public, piste pentru bicicliști și mobilier urban.

Investiția se ridică la 42,8 milioane de lei, iar proiectul trebuie finalizat până la data de 31 decembrie 2023.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*