CLnews TV: PSD Călărași mizează pe experiența profesională a candidaților săi pentru alegerile parlamentare

Nicușor Cionoiu și Constantin Bîrcă, candidații PSD Călărași la alegerile parlamentare. FOTO Liliana Boioglu
Nicușor Cionoiu și Constantin Bîrcă, candidații PSD Călărași la alegerile parlamentare. FOTO Liliana Boioglu

CLnews TV a stat de vorbă cu doi dintre candidații Partidului Social-Democrat, filiala Călărași, pentru apropiatele alegeri parlamentare, din 6 decembrie 2020.

Nicușor Cionoiu a fost desemnat de către colegii săi să candideze, de pe prima poziție, pe lista pentru Senatul României. Având o vastă experiență profesională în mediul privat de afaceri, Nicușor Cionoiu nu are experiență ca politician și recunoaște că, în multe rânduri, s-a lovit de numeroase dificultăți ca și antreprenor. Consideră, însă, că poate veni cu expertiza sa din mediul de afaceri pentru a contribui la îmbunătățirea legislației în acest domeniu, prin schimbarea sau modificarea anumitor legi.

De asemenea, dorește să vină cu inițiative legislative care să-i ajute pe agricultorii și fermierii greu încercați în această perioadă, atât din cauza pandemiei, cât și a schimbărilor climatice tot mai accentuate cu care se confruntă partea de sud a țării. Despre cum poate contribui la dezvoltarea județului Călărași, prin activitatea sa în Parlament, aflați din discuția avută cu jurnalistul Paul Alexe.

Tot pe o poziție eligibilă, a doua pe lista pentru Camera Deputaților, se află și Constantin Bîrcă. La rândul său, nu are experiență politică, dar vine cu o bogată experiență în domeniul în care a activat, în ultimii 12 ani îndeplinind funcția de director general adjunct la Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, unde s-a ocupat de gestionarea și derularea fondurilor europene în sectorul agricol.

Din acest motiv, odată ales deputat, dorește să activeze în Comisia de Agricultură din cadrul Camerei Deputaților, unde expertiza sa poate contribui la îmbunătățirea legislației în agricultură și la corelarea cu legislația europeană în domeniu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*