Cod galben de ploi și vânt în județul Călărăși

Cod galben de ploi și vânt în județul Călărăși

Un Cod Galben de vreme rea a fost emis pentru județul Călărași, atenționarea fiind valabilă până joi, 28 aprilie, la ora 23.00.

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare Cod Galben, valabilă pentru județul Călărași în intervalul 27 aprilie, ora 12.00 – 28 aprilie, ora 23.00, în care vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată.Astfel, potrivit ANM, în intervalul menționat vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată în cea mai mare parte a țării. Vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și pe alocuri intensificări ale vântului, vijelii și grindină.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor depăși 20 – 30 l/mp și izolat 40 – 60 l/mp.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*