VIDEO Vasile Iliuță: „Partidul Social Democrat are cei mai buni profesioniști în structurile administrative ale statului român”

Vasile Iliuță, președintele CJ Călărași. FOTO captura video

Președintele PSD Călărași, Vasile Iliuță, a prezentat joi, 09 martie, în cadrul conferinței de presă săptămânale a partidului, ce s-a întâmplat la începutul primăverii și ce se întâmplă în cadrul organizației județene a formațiunii politice.

Astfel, potrivit liderului social-democrat, o situație deosebită, în care colaborarea între cele două partide aflate la guvernare nu funcționează în județul Călărași, se întâlnește în comuna Curcani, unde consilierii PNL fac opoziție deplină celor din PSD. Cazul i-a fost prezentat președintelui PSD, Marcel Ciolacu, acesta promițând că situația va fi rezolvată.

„Aș putea să spun că am fost la București cu o problemă a comunei Curcani, astăzi (joi, 09 martie i n.r.), la președintele partidului, Marcel Ciolacu. Putem să spunem că e o situație cum nu am mai întâlnit-o vreodată în administrația publică locală a județului Călărași. La comuna Curcani, situație nemaiîntâlnită: anul trecut, din 66 de hotărâri de Consiliu Local, 62 au fost atacate de către prefectul județului Călărași, lucru pe care ne dă de bănuit că, de fapt, e o rea intenție aici din partea colegilor de coaliție a Partidului Național Liberal. Suntem în Consiliul Local opt consilier PSD și șapte PNL. În săptămâna aceasta, primarul comunei Curcani, Gazu Aurel, mi-a adus la cunoștință că cei șapte consilieri PNL și-au depus demisia ca să dizolve Consiliul Local. Nu e suficient că toate hotărârile de Consiliu Local au fost atacate de către prefect, acum vrea să dizolve și Consiliul Local”, a explicat situația Vasile Iliuță.

El a precizat că problema a fost preluată de președintele partidului, Marcel Ciolacu, acesta promițând o rezolvare rapidă a situației.

De asemenea, președintele PSD Călărași a evocat faptul că, în cariera sa politică a trecut prin mai multe formațiuni politice, colaborarea pe care o are cu conducerea centrală a Partidului Social Democrat este una deosebită.

„Aș vrea să vă mai spun că, dacă am trecut pe la mai multe partide politice, pot să spun că colaborarea mea cu Centrul este foarte bună și am văzut o colaborare de excepție nemaiîntâlnită în niciun alt partid politic. În momentul în care Călărașiul își dorește o investiție sau își dorește să promoveze anumite proiecte sau se împotmolește în anumite zone de decizie politică, Partidul Social Democrat, prin președintele Marcel Ciolacu și prin secretarul general, Paul Stănescu, deblochează orice situație sau rezolvă orice problemă pe care un președinte de organizație o are la nivelul județului respectiv. (…) Am văzut și aici e de admirat și de luat în seamă, că Partidul Social Democrat are cei mai buni profesioniști în structurile administrative ale statului român și cred că, datorită guvernărilor succesive, a identificat și va identifica în continuare cei mai buni profesioniști care să conducă ministerele și agențiile și direcțiile, să spunem, ale ministerului”, a mai declarat președintele PSD Călărași, Vasile Iliuță.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*