Cod Galben de ploi torențiale în județul Călărași

Cod Galben de Ploi torențiale în județul Călărași. FOTO ANM
Cod Galben de Ploi torențiale în județul Călărași. FOTO ANM

Călărașiul se află de pe 6 octombrie, începând cu ora 18.00 sub o Avertizare Cod Galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată.

Meteorologii au anunțat că problemele vor dura până pe 7 octombrie, la ora 6.00.

“În intervalul menționat, instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată în sudul și estul Munteniei, cea mai mare parte a Dobrogei și local în Moldova. Vor fi perioade cu averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, vijelii și izolat grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor depăși local 25 l/mp și izolat 40 l/mp.”, au precizat specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*