VIDEO Președintele PSD Călărași, Vasile Iliuță, nemulțumit că nu a fost invitat la vizita pe care Nicolae Ciucă a făcut-o în județ

Vasile Iliuță, președintele CJ Călărași. FOTO captura video

Președintele PSD Călărași, Vasile Iliuță, s-a arătat nemulțumit de faptul că nu a fost invitat la vizita de lucru pe care premierul Nicolae Ciucă a făcut-o miercuri, 15 martie, în județ. El a precizat în cadrul conferinței de presă săptămânale a partidului, de joi, 16 martie, că este regretabil ce s-a întâmplat, mai ales că el și-a invitat colegii de coaliție la întâlnirile similare cu oficiali ai ministerelor.

„Salutam prezența primului ministru, Nicolae Ciucă, în județul Călărași. Îmi pare rău că n-am primit o invitație din partea Partidului Național Liberal să fiu și eu prezent. Este regretabil ce s-a întâmplat și pot să vă mai spun că eu totdeauna am invitat prefectul la orice ministru, secretar de stat, pe care Partidul Social Democrat l-a avut în teritoriu. A fost invitat de către organizația județeană să fie prezent în teritoriu. Lucrurile nu se întâmplă, la colegii de coaliție, să trateze cu același respect demnitatea publică pe care cetățenii mi-au dat o prin votul din 27 septembrie 2020”, a explicat Vasile Iliuță.

Tot în cadrul conferinței de joi, 16 martie, au fost abordate și diversele probleme pe care operatorul regional de apă-canal Ecoaqua SA le-a întâmpinat în ultima perioadă. Cu această ocazie, directorul societății, Eduard Grama a prezentat realizările, dar și măsurile luate în cadrul proiectului POIM, semnat anul trecut. Astfel, el a anunțat că toți locuitorii municipiului Călărași vor plăti facturile pentru consumul exact, fără să mai existe coeficientul de repartiție

„Două puncte importante, la numirea mea în funcție, în 2022, au fost asumate atât de mine, cât și de președintele Consiliului Județean, Vasile Iliuță. Două puncte importante care au fost finalizate și care sunt un succes pentru întreaga echipă, dar și pentru locuitorii municipiului și județului Călărași: semnarea contractului pe POIM, realizat în 2022, și coeficientul de repartiție. Coeficient în facturile oamenilor, coeficient care, în mod frecvent, era un lucru deranjant pentru întreaga populație a municipiului Călărași. Pot să vă spun că la 28 februarie ultima factură cu coeficient de repartiție a fost anulată. Deci, din acest moment, din luna martie, toate facturile care au ajuns la cetățenii, la începutul lunii martie și în a doua decadă a lunii martie, respectiv astăzi și mâine, se facturează pentru zona 2 al municipiului Călărași, deci Călărașiul este fără coeficient de repartiție. Din acest moment oamenii plătesc ceea ce consumă și oamenii au obligația și sunt sigur că sunt oameni de bună credință să transmită un index corect”, a declarat Eduard Grama.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*