#CONCURS Câștigă cinci abonamente duble la Neversea. Acestea sunt valabile pentru cele patru zile ale festivalului

Festivalul Neversea. FOTO Neversea

Festivalul Neversea revine la Constanța după o pauză de doi ani. Evenimentul muzical are loc între 7 și 10 iulie, pe plaja Modern.

Redacția CLnews are plăcerea să te invite la cel mai mare festival de pe plajă din Europa. Cinci abonamente duble pentru cele patru zile de festival sunt oferite cititorilor care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “CLnews” – https://www.facebook.com/CLnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la acest spectacol.
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.
  4. Dai LIKE paginii de Facebook Neversea – https://www.facebook.com/NeverseaFestival

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți în data de 6 iunie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 4 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Invitațiile sunt nominale. 

Artiști importanți din întreaga lume sunt așteptați la această ediție a Festivalului Neversea. Astfel, Alesso, Azteck, Brennan Heart, KSHMR, Nicky Romero, Parov Stelar și Quintino sunt artiștii care completează line-up-ul pentru mainstage, pe The Island of Dreams. Alte nume importante care ajung pe plaja din Constnața în această vară sunt Alan Walker, Black Eyed Peas, Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo, Steve Aoki, Tchami, Timmy Trumpet, Tujamo, Ummet Ozcan, W&W, ZHU, BBNO$, Borgore, Dirtyphonics, Mahony, Netsky, Priku, Raresh, Sit și Sublee B2B CAP.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*