#CONCURS Câștigă două invitații duble la piesa de teatru “Soț de vânzare”, de la “Centrul Județean de Cultură și Creație” Călărași

Afișul piesei "Soț de vânzare"

O comedie despre un trio conjugal poate fi urmărită în data de 4 iunie, de la ora 19.00, la “Centrul Județean de Cultură și Creație” Călărași

Redacția CLnews are plăcerea să te invite la această piesă de teatru. Două invitații duble sunt oferite cititorilor publicației care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “CLnews” – facebook.com/CLnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la piesa de teatru.
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 2 iunie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe  de mai sus intră în tragerea la sorți!

Soț de vânzare

Oxana (o tânară „modernă” până în vârful unghiilor, frumușică, ușor naivă, dar extrem de determinată) îi propune Elenei Vladimirovna (nevastă de profesie, trecută de prima tinerețe, însă inteligentă, cu „look” și inițiată în metehnele vieții) o afacere pe cât de indecentă, pe atât de inedită: un contract de vânzare-cumpărare al mult doritului ei soț contra tentantei sume de “douaj’ de mii”.

Andrei Vasilievici (mascul veritabil care trăiește cu voluptate criza vârstei de mijloc) pare să facă toți banii. Va fi însă de acord cu această tranzacție? Vor reuși cele două femei să încheie incredibilul contract?

Subiectul tratează original și picant, eterna temă a trio-ului conjugal, în trei acte cu multiple și intense răsturnări de situații.

Cu sau fără acordul celor implicați, singura garanție oferită e o seară plină de umor și râsete-n cascade!

Pregatiți-vă pentru o experiență care vă va schimba cu siguranța percepția despre căsnicie și…teatru românesc underground!

Distribuție: Ana Odagiu, Maria Radu și Marius Gilea

Spectacolul are loc vineri, 4 iunie, ora 19:00, la Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*