Concursul de ciclism “Prima Bicicletă” închide mai multe străzi din zona municipiului Călărași. Care sunt rutele ocolitoare pentru șoferi

Concursul "Prima Bicicletă". FOTO Facebook
Concursul "Prima Bicicletă". FOTO Facebook

O competiție de ciclism a determinat autoritățile călărășene să restricționeze circulația rutieră pentru 3 ore în ziua de duminică, 18 octombrie. Evenimentul are loc în municipiul Călărași, pe traseul: strada General Constantin Ștefănescu – DN3B, km 3 și retur.

Concursului ciclist „Prima Bicicletă” modifică traseul șoferilor care circulă în zonă.

“Concursul “Prima Bicicletă” este singurul eveniment sportiv de acest tip din Calarași dedicat copiilor cu vârste de până la 14 ani fiind organizat de Clubul Sportiv Yzo Gym în colaborare cu Cyling Team Calarași și afiliat la Federația Română de Ciclism.

Prin intermediul concursului “Prima Bicicletă” ne propunem să susținem sportul și mișcarea în aer liber în rândul copiilor și să combinăm bucuria de a pedala cu bucuria de a dărui. Astfel, nu exista taxă de înscriere sau taxă de participare dar se va organiza o strângere de fonduri pentru o cauza umanitară”, au transmis organizatorii. 

Rutele ocolitoare propuse vor fi următoarele :

Conducătorii auto care vor să ajungă din municipiul Călărași spre zona de traversare a Dunării ( Chiciu, Ostrov – Constanța, Silistra – Bulgaria) vor folosi ruta Prelungirea București – DN3D/Siderca/Piscicola – DN3.

Conducătorii auto care vor să ajungă din zona Chiciu în municipiul Călărași sau autostrada A2 vor folosi ruta DN3 – prima ieșire din sensul giratoriu de la km 122+500, DN3D – Siderca – municipiul Călărași.

Polițiștii vor dispune măsuri de fluidizare a circulației rutiere și de prevenire a accidentelor și solicită conducătorilor de autovehicule să evite deplasarea în zonă și să respecte indicațiile și dispozițiile polițiștilor rutieri aflați în trafic, în zonele de deviere a circulației rutiere spre rutele ocolitoare.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*