Consilier local din comuna călărășeană Belciugatele, găsit de ANI în stare de incompatibilitate

Agenția Națională de Integritate (ANI) a constatat starea de incompatibilitate în cazul unui consilier local din comuna Belciugatele.

Astfel, potrivit ANI, Ion Marian, consilier local în cadrul CL Belciugatele, a deținut în perioada 27 octombrie 2020 – 22 martie 2021, simultan cu funcția de consilier local al comunei Belciugatele, și funcția de șef Serviciu Voluntar pentru Situații de Urgență în cadrul aparatului propriu de specialitate al primarului comunei Belciugatele, încălcând astfel prevederile art. 88, alin. (1), lit. c) din Legea nr. 161/2003.

ANI precizează că persoana evaluată a fost informată despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistat sau reprezentat de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*