Consiliul Județean Călărași organizează a doua ediție a festivalului “Danubius MotorFest”

Sediul Consiliului Județean Călărași. FOTO CJ Călărași

Legio Phoenix MC România, īn parteneriat cu Consiliul Județean Călărași și Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, organizează pe Stadionul Municipal Ion Comșa, a doua ediție a Festivalului “Danubius MotorFest” din această vară.

„Nume consacrate ale rock-ului românesc te vor ține în priză pe scena “Danubius MotorFest” în zilele 21-23 Iunie 2024.

Așteaptă-te la o serie de concursuri incitante și premii fabuloase, parade moto spectaculoase și distracție pe măsură la cel mai mare festival de gen” – CJ Călărași.

Aşadar, pe scena festivalului vor urca nu mai puţin decât 8 formaţii:

Vineri, 21 Iunie

  • Kompas (România)
  • Urma (România)
  • Altar (România)
  • Alternosfera (Republica Moldova)

Sâmbătă, 22 Iunie

  • Cuibul (Republica Moldova)
  • Byron (România)
  • Trooper (România)
  • Zdob și Zdub (Republica Moldova)

Parada moto va fi organizată sâmbătă, 22 Iunie, la ora 12.00 urmând ca la întoarcere să înceapă celebrele concursuri între participanţi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*