Consiliul Local Călărași, convocat în ședință extraordinară

Primăria Călărași FOTO CLnews

Consiliul Local al municipiului Călăraşi a fost convocat în şedinţă extraordinară, joi, 08.02.2024, de la ora 16.30.

Ședința se va desfăşura în sala de şedinţe a Consiliului Local şi prin mijloace electronice, respectiv aplicaţia whatsapp/SMS, cu următoarea ordine de zi:

Proiect de hotărâre privind utilizarea sumei de 5.132.649,88 lei din excedentul anual al bugetului municipiului Călărași rezultat la încheierea exercițiului bugetar 2023, în exercițiul bugetar 2024, pentru finanțarea cheltuielilor secțiunii de dezvoltare.

Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului propriu al municipiului Călărași pe anul 2024 şi estimările pentru anii 2025-2027.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*