Un nou transport agabaritic realizat între porturile Constanța și Oltenița

Transport agabaritic. FOTO CNAIR

CNAIR a anunțat că în perioada 03 – 08 ianuarie se va desfășura un nou transport cu depășiri pe ruta Portul Constanța – Oltenița Port.

Traseul este următorul: Constanța Poarta 7 (județul Constanța) – A 4 – DN 2A – Giurgeni – DN 21 – Drajna Nouă – Călărași – DN 3 – DN 31 – Oltenița – DN 4 – Oltenița Port (județul Călărași).

Vehiculul transportă o confecție metalică. Lățimea maximă a vehiculului este șapte metri, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că, în conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră. Vehiculul va fi însoțit de autovehicule autorizate și de echipaje ale poliției rutiere. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*