Daniel Florea, candidatul AUR la președinția CJ Călărași: „Toți candidații pe care îi avem sunt de valoare. Nu am pus oameni de dragul de a fi pe listă sau de a avea candidat”

Daniel Florea, coordonator AUR Călărași. FOTO Adrian Boioglu

Daniel Florea, candidatul AUR la președinția Consiliului Județean Călărași și președintele organizației județene AUR Călărași, a afirmat că toți candidații formațiunii sunt oameni de valoare și nu au fost puși doar de dragul de a avea un candidat.

Daniel Florea a recunoscut că AUR nu a reușit să aibă candidați în fiecare localitate din județul Călărași.

„Nu am reușit să avem toate localitățile și din cauza faptului că unii s-au speriat, unii pur și simplu au trădat. De exemplu, la Cuza Vodă era un băiat tânăr, avea o oarecare experiență politică. Lucra în Jandarmerie, a renunțat ca să poată să candideze. A venit, l-am prezentat, a fost validat, toate lucrurile în regulă și după două zile a anunțat că susține candidatul altui partid. I-am spus că sunt dezamăgit de el pentru că mi se pare că este prea tânăr ca să facă lucruri de genul acesta. Înțeleg oameni care sunt dependenți financiar de locul de muncă care e oferit de primărie. Dar să fii tânăr să n-ai nicio legătură cu asta și să te pretezi la asemenea scheme ieftine… ”, a povestit Daniel Florea.

Candidatul AUR la CJ Călărași a dezvăluit ce oameni nu au ce căuta în administrație.

Eu am fost în fiecare localitate și am avut acolo structuri în fiecare localitate. Pe ultima sută de metri au plecat 14 dintre ei. Din ăștia 14 au plecat 8 la PSD și 6 la PNL, după care unul s-a dus la USR și până la urmă candidează de la USR. Problema mea nu este asta, ci faptul că ei au încercat să facă un fel de târg între partide. Dacă nu mă iei tu mă duc în partea cealaltă. Oamenii ăștia nu au ce căuta administrație pentru că ei vor să facă administrație pentru funcția lor. Nu pentru oameni. Nu mi-a părut rău de ei. Mi-a părut rău de oameni tineri în care am crezut, oameni cu experiență în care am crezut și care n-au avut destulă vigoare, destulă vână să candideze. Pentru ei mi-a părut rău” – Daniel Florea.

El a mai punctat că a renunțat la unii candidați AUR deoarece aceștia i-ar fi adus mai puține voturi decât ar fi luat în mod normal partidul.

Prefer să știu în localitățile alea câți votanți AUR avem chiar că n-avem candidați, decât să fie un scor mincinos și să nu mă pot baza pentru că cel care s-ar împopoțona cu rezultatele, de fapt, nu este un om de echipă și nu este un om care urmește interesul comunității, ci doar interesul personal și atunci mai bine fără decât cu un asemenea om. Și am avut localități în care am renunțat la candidați pentru că am fost sigur că obțin mai puține voturi cu el candidat decât dacă luăm numai voturile naturale ale partidului”, a mai spus Daniel Florea.

Florea a afirmat că toți candidații AUR sunt de valoare.

„Toți candidații pe care îi avem sunt de valoare. Nu am pus oameni de dragul de a fi pe listă sau de a avea candidat. Tocmai din acest motiv să știm de unde ne apucăm să construim. Am început destul de târziu construcția de organizații locale la nivelul întregii țări, nu numai la Călăraș. Aici au fost și niște chestiuni, niște vâlvătăi. Le-am stins, în fine. Dar importantă e baza, structura. Noi acum punem baza și sunt convins că la următoarele alegeri va fi mai bine, la celelalte și mai bine, iar peste patru ani, cu experiența pe care cei care vor obține funcțiile o vor căpăta, atunci, într-adevăr, AUR va fi un partid structurat” – Daniel Florea.

  • Comandat de: Partidul Alianța pentru Unirea Românilor
  • Executant: SC CityMedia Consulting SRL
  • CUI mandatar financiar coordonator: 21240330

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*