De ziua lor, copiii vor fi sărbătoriți la Muzeul Dunării de Jos din Călărași

Muzeul Dunării de Jos, Călărași. FOTO Adrian Boioglu
Muzeul Dunării de Jos, Călărași. FOTO Adrian Boioglu

Muzeul Dunării de Jos, instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean Călărași, vă invită să sărbătorim împreună Ziua Internațională a Copilului, în perioada 30 și 31 mai.

De ziua lor, copiii se pot bucura de vizitarea gratuită a expozițiilor organizate la toate cele trei secții ale muzeului unde vor descoperi lucruri minunate.

Secția de Etnografie și Artă populară a Muzeul Dunării de Jos, locul ce seamănă atât de bine cu casa și ograda bunicilor ori a străbunicilor, oferă spațiul adecvat unor întâlniri cu copiii, spre a înțelege faptul că joaca vine de multe ori din lucruri simple, de genul: un fus, o ciutură, un ștergar frumos decorat ori vreo unealtă folosită în tâmplărie.

În cadrul Atelierului de desen, organizat în cadrul secției amintite, copiii vor fi încurajați să aștearnă pe hârtie, desene cât mai viu colorate în care să evidențieze aspecte din expoziția de bază intitulată „Meșteșuguri tradiționale la apus”.

Participarea la Atelierul de desen se poate realiza, în baza unei programări la numărul de telefon 0746/051.267.

Preț de atelier – 2 lei .

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*