Deputatul Constantin Bîrcă: „Viitorul României este strâns legat de viitorul Uniunii Europene”

Constantin Bîrcă. FOTO Facebook

Deputatul PSD de Călărași, Constantin Bîrcă, a precizat, cu ocazia împlinirii a 15 ani de la aderarea României la Uniunea Europeană, că acest act important reprezintă recunoașterea apartenenței țării noastre la un spațiu întemeiat pe respectarea drepturilor omului, libertate, democrație, egalitate și stat de drept.

„Viitorul României este strâns legat de viitorul Uniunii Europene. Ca stat membru responsabil și implicat, România trebuie să își aducă contribuția pentru o Uniune puternică în plan intern şi la nivel global”, spune deputatul de Călărași.

Potrivit lui Constantin Bîrcă, este o certitudine faptul că statutul de membru UE a oferit României și cetățenilor români reperele unui parcurs ireversibil de progres democratic, de asumare a valorilor și principiilor pe care este construită Uniunea.

„Încrederea pe care majoritatea cetățenilor români o acordă Uniunii Europene reflectă spiritul european al societății românești de astăzi. În virtutea obligațiilor asumate de votul ce ne-a fost acordat țin să adresez colegilor mei mesajul de a trata cu maximă responsabilitate sarcinile ce ne revin pentru consolidarea unui climat de securitate, stabilitate democratică, progres socio-economic și prosperitate”, a mai precizat Constantin Bîrcă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*