Paza Stadionului Municipal Oltenița va costa peste 176.000 lei. Firma aleasă de Primărie – pentru al treilea an consecutiv – este DP Guard

Primăria municipiului Oltenița. FOTO CLnews
Primăria municipiului Oltenița. FOTO CLnews

O firmă de pază din Oltenița a fost aleasă de Primărie, fără licitație, pentru serviciile de pază în program non-stop.

DP Guard SRL are misiunea să păzească Stadionul Municipal Oltenila pentru o perioadă de 12 luni. Achiziția directă a fost făcută de Primărie la finalul lunii ianuarie și are o valoare de 176.688 lei, adica o medie de aproape 500 lei/zi.

Aceeași firmă câștigă de 3 ani contractele pentru paza stadionului din localitate. Primăria Oltenița a plătit pentru aceleași servicii 131.688 lei în anul 2021, respectiv 133.991 lei în anul 2022. Pentru anul 2023, valoarea serviciilor a crescut cu 32%.

D.P. Guard SRL este o firmă înființată în anul 2004 și administratp de Petre Daramus. La finalul anului 2021, compania avea 19 angajați și o cifră de afaceri de 635.149 lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*