VIDEO Deputatul PSD Dumitru Coarnă crede că, la nivelul județului Călărași, colaborarea cu PNL va fi una dificilă

Marinela Voivozeanu, Dumitru Coarnă și Cristian Marin la conferința de presă a PSD Călărași

Deputatul PSD Dumitru Coarnă crede că, la nivelul județului Călărași, colaborarea cu Partidul Național Liberal nu va fi una ușoara și îi acuză pe liberali că încearcă să ocupe ilegal unele funcții de conducere ale deconcentratelor.

Prezent la conferința de presă a PSD Călărași de joi, 2 decembrie, deputatul Dumitru Coarnă a vorbit și despre colaborarea la nivel local cu membrii PNL, despre care crede ca nu va fi una ușoară, menționând organizarea unor concursuri „pe repede-nainte, suspecte”, la instituții deconcentrate din județ.

„Îi cunosc în mare parte pe cei de la PNL și va fi greu, nu va fi ușor deloc, dar sper ca până la urmă să înțeleagă. (…) Am deja două sesizări de fraudare a concursurilor la Inspectoratul Școlar Județean Călărași. Și mai sunt niște discuții la DSVSA. La fel, au fost niște concursuri pe repede-nainte suspecte, ca să ocupe rapid funcția. Până acum nu s-au strofocat ca să dezvolte concurs, ca să se bage pe funcții, mergeau prin împuternicire, prin delegare ori detașare. E, de data asta au început să ocupe acele funcții prin concurs, dar concursuri trucate, nu concursuri corecte”, a declarat deputatul PSD.

Prezent la conferința de presă a fost și noul manager al Spitalului de Psihiatrie Săpunari din județul Călărași, Cristian Marin, care va ocupa interimar această funcție pentru o perioadă de șase luni. El a promis că va rezolva problemele administrative ale instituției medicale.

„Spitalul oferă îngrijire medicală și ambulatorie persoanelor din Călărași și Ialomița. Voi fi atent la tot ce se întâmplă din punct de vedere medical, cât și din punct de vedere al internărilor”, a declarat Cristian Marin, care a precizat că prin numirea sa în funcție se dorește o nouă viziune asupra managementului unității sanitare.

El a fost lăudat în fața presei chiar de Dumitru Coarnă.

„Am încredere în Cristi, este un tânăr de viitor, cu bun simț, cu știință de carte, iar în momentul acesta este fix ceea ce trebuie acolo”, a spus deputatul PSD.

Tot în cadrul conferinței de presă a PSD Călărași, reprezentantul Consiliului Județean Călărași, Marinela Voivozeanu, a prezentat programul evenimentelor organizate în luna decembrie, între care și deschiderea, pe 17 decembrie, a Târgului de Crăciun, pe platoul din fața CJ Călărași, a spectacolelor în aer liber organizate în perioada Crăciunului, precum și a Revelionului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*